NFC Offseason-karakterer 2024

Så skal der uddeles offseason-karakterer! I sidste uge handlede det om de 16 AFC-hold. I dag er turen så kommet til NFC-halvdelen. Hvem har gjort det godt, og hvem har gjort det knap så godt? Elming leverer sin vurdering af holdene, og i næste uge får du så en Power Ranking for hele ligaen i det sidste show før sommerferien. I dagens udsendelse kommer vi også omkring flere store Free Agent-signings. Derudover er der flere widereceivere, der kan glæde sig over nye kæmpekontrakter. Og sidst men ikke mindst siger vi farvel til Cowboys-legenden og Hall of Famer Larry Allen, der er død i en alt for tidlig alder, blot 52 år gammel. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk/ * Brug vores kode HFNFL og spar helt op til 1.199 kroner på dine fem første måltidskasser. Tilbuddet gælder også for tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *