Draft – 2024

Bears gjorde det, som alle regnede med på pick 1. De tog selvfølgelig Caleb Williams, og så røg Jayden Daniels og Drake Maye på pick 2 og 3, før Cardinals nappede den første ikke-quarterback på pick 4, hvor de tog widereceiver Marvin Harrison Jr. Meget forløb som forventet i 1. runde af draften, men der var også adskillige store overraskelser. Som vi forudsagde i sidste uge, ville der blive taget spillere højt, som vi måske ikke gjorde det store ud af i vores optaktsudsendelse – og omvendt ville der være spillere, som vi havde fokus på, der ville falde helt ud af 1. runde. Sådan gik det. Og hvem havde forventet, at Falcons ville tage Michael Penix Jr på pick 8? Næppe ret mange. Var de enkelte valg gode eller dårlige? Det finder vi først ud af senere – måske først om flere år – men faktum er, at flere af de spillere, der blev draftet og nu kan skrive NFL-spiller på deres visitkort, ender som busts, mens andre bliver de nye stjerner. Vi går draften igennem og kommer med en umiddelbar og selvfølgelig alt for tidlig dom over de 32 hold og deres valg af spillere. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk/ * Brug vores kode HFNFL og spar helt op til 1.199 kroner på dine fem første måltidskasser. Tilbuddet gælder også for tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *