Mock Draft – 2024

Hut hut! Nu er det endelig blevet tid til årets officielle NFL Showet Mock Draft! I virkelighedens verden går draften i gang natten til fredag dansk tid. Bears tager med 99,9 procents sandsynlighed Caleb Williams med Pick 1, men hvad med Commanders på 2 – tager de Drake Maye eller Jayden Daniels? Og hvad med Patriots – bliver de på 3, eller trader de ned? Det samme med Cardinals på 4 og Chargers på 5 – bliver de, hvor de er, eller trader de ned? Spørgsmål er der nok af. Elming og Qvortrup skiftes til at vælge spillere – hele 1. runde plus for de tre hold, der ikke har et 1. runde-pick. Vi taler selvfølgelig også om Matt Ryan, der er gået på pension, og om Broncos, der har hentet Zach Wilson. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *