Draft-optakt – 2024

Så er nedtællingen til årets NFL-draft i fuld gang – og det er nu, at det bliver blodig alvor for de 32 hold, deres head coaches og ikke mindst for deres GMs. Alt forarbejdet er gjort. Holdene har deres Big Boards klar, så nu er det bare om at ramme plet. Langt de fleste forventer, at Bears tager Caleb Williams med pick 1, men hvilke andre spillere bliver valgt i 1. runde? Vi kommer med nogle bud, når vi ser nærmere på en række af de allerstørste profiler i årets draft. Der kommer selvfølgelig run på quarterbacks. Og så kommer der også run på offensive tackles, widereceivere, cornerbacks og defensive ends. Det tror vi i hvert fald. Og i næste uge leger vi så GM’s, når vi skiftes til at vælge spillere i NFL Showets årlige mock-draft. I denne udsendelse kommer vi blandt meget andet også omkring tradet, hvor Bills har sendt Stefon Diggs til Texans. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk/ * Brug vores kode HFNFL og spar helt op til 1.199 kroner på dine fem første måltidskasser. Tilbuddet gælder også for tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *