Konklusioner – 2023

Hvad vil vi egentlig huske 2023-sæson for? Altså ud over at Chiefs blev mestre igen – denne gang efter en vanvittig spændende Super Bowl, der blev afgjort i overtime? Vi kommer omkring samtlige 32 hold og taler om alle op- og nedturene. Og selv om der er knap syv måneder til kickoff på ’24-sæsonen, så er der heldigvis altid noget at tale om i NFL. I dagens udsendelse ser vi også så småt frem mod combinen, free agency og draften. Og så er vi ellers tilbage om en måneds tid med den første af flere March Madness-udsendelser. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.nemlig.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *