Super Bowl 58-optakt

Tik tak tik tak, så er nedtællingen til Super Bowl 58 for alvor i gang. Kampen står mellem Chiefs, der er tilbage for fjerde gang på fem år, og 49ers, der stod her for fire år siden, og er i deres ottende Super Bowl. Vi er SÅ klar, og det regner vi også med, at du er. Om ikke andet så håber vi, du føler dig klædt på til kampen, når du har lyttet til vores optaktsudsendelse, hvor vi kigger nærmere på de to hold. Hvad bragte dem til Super Bowl? Hvordan står de til hinanden? Hvad taler for og imod, at de går hele vejen? Hvor er de afgørende nøgle-matchups? Og hvad med de to head coaches, Andy Reid og Kyle Shanahan. Hvad har de at skyde med, og hvad er deres styrker og svagheder? Vi tager selvfølgelig også et kig på de to quarterbacks, 1. rundevalget Patrick Mahomes og sidste års Mr. Irrelevant Brock Purdy. Til sidst i udsendelsen kommer vi med hvert vores bud på, hvem der kan hæve Vince Lombardi-trofæet på søndag. Vi kommer også omkring de seneste trænerhyringer samt MVP-awards og Hall of Fame. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.nemlig.com samt www.danishcrown.com/da-dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *