Divisional – 2023

Hut hut! Så er vi klar til konference-finalerne! Og det bliver med to gengangere fra sidste års finaler: I AFC er Chiefs nemlig tilbage, og de kommer til at stå over for Ravens. I NFC er det 49ers, og deres modstander er Lions. Vi dykker ned i de fire Divisional-kampe fra weekenden og ser frem mod de to Super Bowl-semifinaler. Derudover tager vi et kig på situationen hos nogle af de klubber, der fortsat er på jagt efter en ny head coach. I Las Vegas har de fået styr på det. Her er Antonio Pierce nemlig blevet forfremmet fra midlertidig head coach til Raiders’ nye head coach. Og så kører rygterne og historierne ellers om to af de helt store navne, nemlig Bill Belichick og Jim Harbaugh, der begge har været til samtale hos Falcons. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.nemlig.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *