Week 17 – 2023

Hut hut og godt nytår! En dag senere igen, men her er vi altså med fuld fokus på en crazy Uge 17 i NFL – og så ser vi selvfølgelig også frem mod 18. og sidste spillerunde: Ravens har sikret sig 1. seedet i AFC, og i NFC er det 49ers, der sidder på toppen. De to hold kan nu se frem til et par uger uden stress. Anderledes ser det ud for mange andre hold, der stadig har masser at kæmpe for. I AFC er der fortsat kamp om tre slutspilspladser, mens der er to på højkant i NFC. Vi tager et kig på den vanvittig spændende slutspurt. Derudover taler vi blandt andet om den spegede affære i Denver med Russell Wilson, der er blevet bænket. Og så runder vi også ganske kort de to semifinaler i college football. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk/ * Brug vores kode HFNFL og spar helt op til 1.199 kroner på dine fem første måltidskasser. Tilbuddet gælder også for tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *