Week 15 – 2023

Efter tre sejre i træk stoppede festen for Giants og Tommy Devito, og hvis der overhovedet har været fest hos naboerne fra Jets i år, så blev der også sat en prop i den i kampen mod Dolphins. Steelers tabte et skridt i forhold til slutspillet, og det gjorde blandt andre Packers og Falcons også. Eagles er sikre på at komme i slutspillet, men hvad er det lige der sker med deres tre nederlag i træk? Vi tager et kig på slutspilsbilledet, som det tager sig ud lige nu med tre spillerunder tilbage. Og det er en gyser – og det er det både i AFC og NFC. Vi taler – blandt meget andet – også om Chargers, der efter ydmygelsen til Raiders valgte at fyre den nu tidligere head coach Brandon Staley, og GM Tom Telesco røg ud ad fordøren ved samme lejlighed. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også quizzone.dk samt www.hellofresh.dk/ * Brug vores kode HFNFL og spar helt op til 1.199 kroner på dine fem første måltidskasser. Tilbuddet gælder også for tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *