Week 13 – 2023

Uge 13 leverede underholdning for alle pengene, og overtidskampen mellem Titans og Colts var da helt igennem crazy, hvilket du også kan høre på Elming, når han fortæller om kampen:-) Vi går alle kampene igennem: Det kan godt være, at Bengals er uden Joe Burrow, men de har ikke lagt sig endnu, og de leverede noget af en overraskelse Monday Night med sejren over Jaguars. Og Packers – de ser ud til at have fat i den lange ende med Jordan Love. 49ers fik deres revanche over Eagles. Cowboys vandt over Seahawks, og Lions slog Saints. Og dermed er der fornyet spænding om 1. seedet i NFC-konferencen. Vi tager et kig på det aktuelle slutspilsbillede i både NFC og AFC. Vi taler selvfølgelig også skader – blandt andet skaden til Trevor Lawrence. Og så runder vi også college-slutspillet, der nu ligger klar – efter en temmelig kontroversiel afgørelse. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også quizzone.dk samt www.hellofresh.dk/ * Brug vores kode HFNFL og spar helt op til 1.199 kroner på dine fem første måltidskasser. Tilbuddet gælder også for tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *