Week 9 – 2023

Så fik vi lige endnu en vild spillerunde med masser af tætte kampe – flere af dem blev først afgjort til allersidst. Men vi fik også et par kæmpe blowouts eller tre. Det var eksempelvis ikke nogen specielt overbevisende uge for de tre hold, der var i aktion for NFC West. Blandt nogle af favoritterne vandt Bengals over Bills, Eagles slog Cowboys, og Chiefs tog sig af Dolphins i Frankfurt. Vi går alle kampene igennem, og derudover runder vi Daniel Jones, der er færdig for sæsonen. Josh McDaniels er også færdig – han er nemlig blevet fyret som head coach for Raiders, og ved samme lejlighed blev GM Dave Ziegler og offensiv koordinator Mick også kylet på porten. Hvem er den næste head coach, der risikerer at blive fyret? Du får en Top 5. Og så kommer vi selvfølgelig også omkring NFLs trade deadline og nogle af de handler, der blev effektueret i sidste uge – Commanders sagde eksempelvis farvel til hele to spillere på den defensive linje: Montez Sweat er nu hos Bears, og Chase Young er blevet sendt til 49ers. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk/ * Brug vores kode HFNFL og spar helt op til 1.199 kroner på dine fem første måltidskasser. Tilbuddet gælder også for tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *