Week 8 – 2023

NFL-galskaben fortsatte i 8. spillerunde. Any Given Sunday! Panthers kom på tavlen med en sejr over Texans. Chargers kom tilbage på sporet med en sejr over Bears. Jets vandt kampen om at være det mindst ringe hold i New York. Seahawks slog Browns og ligger nu nummer 1 i NFC West – foran 49ers, der tabte deres tredje kamp i træk og ligner et hold i krise. Og så er der de der Broncos. Slog de lige Chiefs? Ja, det gjorde de. Scorede Chiefs et eneste touchdown i kampen? Nej, det gjorde de ikke. Og forude venter Dolphins i den kommende weekend i Frankfurt. Commanders var lige ved og næsten mod Eagles, og Vikings slog Packers – men sejren kom med en høj pris: Kirk Cousins er nemlig ude for sæsonen. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.bookbeat.dk/nfl *Få gratis adgang til over 800.000 titler i 60 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *