Week 6 – 2023

Endnu en vild spillerunde! Både Eagles og 49ers fik deres første nederlag i Uge 6, og dermed er der ingen ubesejrede hold tilbage her, hvor vi er en tredjedel inde i sæsonen. Vigtige sejre til både Jets og Browns, der begge hænger på i deres divisioner. Bills kom også tilbage på vindersporet mod Giants, selv om det sagtens kunne være gået galt. Og Bengals fik endnu en vigtig sejr – men er det too little too late for Joe Burrow og kompagni? Vi går alle kampene igennem og kommer også omkring flere skader – blandt andet den til Damien Harris fra Bills. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.bookbeat.dk/nfl *Få gratis adgang til over 800.000 titler i 60 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *