Week 5 – 2023

Femte spillerunde er i bøgerne: Cowboys fik en ordentlig snitter af 49ers i primetime. Eagles klarede ærterne ude mod Cardinals, og dermed er Eagles og 49ers fortsat ubesejrede. Bears fik deres første sejr, Bills snublede i London, og Bengals fik en tiltrængt sejr og hænger på i AFC North, der er helt tæt. Chiefs er 4 og 1, men hvor gode er de egentlig? Og hvor store er problemerne efterhånden i New England for Bill Belichick? Han og Patriots blev ydmyget på hjemmebane med et nederlag på 34-0 til Saints. Og hvad med Panthers, der stadig har deres første sejr til gode? Vi går alle kampene igennem og runder også flere af de skader, som femte spillerunde desværre også bød på. Derudover taler vi om Jonathan Taylor og hans nye monsterkontrakt. Hvor kom den lige fra? Og så har der også været et par trades eller tre: Broncos har sendt Randy Gregory til 49ers for en slik. JC Jackson har sagt farvel til Chargers og er vendt hjem til Patriots. Og så er det jo oktober, og det er næsten ved at blive en tradition, at Chase Claypool skal trades. Sidste år fra Steelers til Bears. Og nu videre i et trade til Dolphins – for nærmest ingenting. Vi siger også farvel til NFL-legenden Dick Butkus og kommer omkring Mermaid Bowl, der blev spillet i weekenden. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk/ * Brug vores kode HFNFL og spar helt op til 1.199 kroner på dine fem første måltidskasser. Tilbuddet gælder også for tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *