Week 3 – 2023

Tredje spillerunde af 2023-sæsonen er i historiebøgerne, og endnu engang fik vi det hele: store comebacks, kæmpe overraskelser og et par store blowouts + et KÆMPE BLOWOUT. Av av, Broncos! Og hvem er det lige, der skal stoppe det her Dolphins-angreb? Vi går alle 16 kampe igennem, men først når vi har taget et kig på holdene, der er 3-0 og 0-3. De tre ubesejrede hold, Dolphins, Eagles og 49ers, ligger lunt i svinget. Men hvad med Panthers, Bears, Vikings og Broncos? Er løbet kørt for dem, eller kan de stadig nå at få sæsonen tilbage på sporet? Derudover runder vi et par skader til stjernespillere, der er ude for sæsonen: Cowboys har mistet Trevon Diggs, og Chargers har mistet Mike Williams. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.bookbeat.dk/nfl *Få gratis adgang til over 800.000 titler i 60 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *