Power Ranking 2023

Så er vi der – næsten! Sæsonen går i gang natten til fredag dansk tid med kampen mellem Lions og de forsvarende mestre fra Chiefs, og her får du en spritny Power Ranking. Hvilke hold ligger i bunden? Hvilke hold ligger i toppen? Derudover får du også et bud på, hvordan slutspillet ender. Vi tager udgangspunkt i de to udsendelser fra sidste uge, hvor vi jo gættede på hvordan divisionerne slutter i både AFC og NFC. Og vi kan ligeså godt afsløre det med det samme: Vi har en overraskende vinder! Vi tager også en tur på divisionerne og ser på hvilke hold, der har største chance eller risiko for at gå fra ”worst to first” eller fra ”first to worst”. Og helt til sidst i udsendelsen laver vi selvfølgelig vores picks til kampene i 1. spillerunde. Der er også lidt nyheder i begyndelsen af udsendelsen. Vikings har gjort TJ Hockenson til den bedst betalte tight end i ligaen, og Cowboys har belønnet offensive tackle Terence Steele med en kæmpe kontraktforlængelse. Til gengæld er der fortsat knas i forhandlingerne mellem Chiefs og Chris Jones samt 49ers og Nick Bosa. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk/ * Brug vores kode HFNFL og spar helt op til 1.199 kroner på dine fem første måltidskasser. Tilbuddet gælder også for tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *