We’re Back – 2023

Tik tak – tik tak – tik tak. Nedtællingen er i fuld gang, og der er nu mindre end en måned til, at NFL-sæsonen 2023 bliver sparket i gang. Training camps kører på fulde hammer – også med fællestræninger mellem de forskellige hold – og de første preseason-kampe er også blevet spillet. Det betyder så samtidig, at vi allerede har fået de første skader. Bengals ser ud til at slippe med skrækken i forhold til Joe Burrow, der ventes at være klar til at starte i Week 1. Andre klubber og andre spillere har været knap så heldige. Og ude i kulissen venter et hav af store profiler, der fortsat er Free Agents. Hjalte Froholdt ligner mere og mere en sikker starter på Center i Arizona, og derfor er han en af de spillere, der nok ikke behøver at frygte datoen den 29. august, hvor alle hold skal være barberet ned til 53 spillere + practice squad. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk *Nye kunder samt tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst 12 måneder siden, kan få helt op til 1.153 kroner i rabat på de fem første måltidskasser ved at signe op på hellofresh.dk/nfl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *