Power Ranking – 2023

Efter at vi i de to foregående udsendelser har kigget på henholdsvis AFC og NFC og vurderet de enkelte holds offseason – både i forhold til draften og Free Agency – er det nu blevet tid til at tage et kig på hele ligaen og vurdere de 32 holds styrkeforhold. Chiefs vandt Super Bowl, Eagles blev runner up – men betyder det så, at de to hold også er de stærkeste forud for 2023-sæsonen? Hvad med Bills? Hvad med Bengals? Hvad med Dolphins og 49ers? Og hvem ligger i bunden? Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk *Nye kunder samt tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst 12 måneder siden, kan få helt op til 1.153 kroner i rabat på de fem første måltidskasser med koden HELLONFL23.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *