Kampprogram – 2023

Kampprogrammet for 2023 er offentliggjort. Og hvis du gerne vil til football uden at skulle flyve helt til USA, er der flere muligheder for at se NFL på europæisk jord også i år – både i Tyskland og England. I dagens udsendelse ser vi blandt andet på ”strength of schedule” og hvilke divisioner, der er matchet med hinanden. Og så er det jo i år, at AFC-holdene har en ekstra hjemmekamp. Det havde holdene fra NFC sidste år. Vi tager et kig på nogle af de fedeste matchups i den kommende sæson, og så får du lidt nuggets for hvert af de 32 hold, når vi går de otte divisioner igennem. Derudover runder vi et par nyheder: Hvad sker der eksempelvis med salget af Commanders? Og hvad med Packers, der valgte ikke at indfri Jordan Loves 5. års-option? Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk *Nye kunder samt tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst tre måneder siden, kan få helt op til 1.153 kroner i rabat på de fem første måltidskasser med koden NFL23.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *