Draft – 2023

Panthers gjorde, som de fleste regnede med, og tog Bryce Young med Pick 1. Texans stemplede også ind på quarterback med CJ Stroud på Pick 2. Og så kom der ellers gang i trades allerede fra Pick 3, og vi fik flere overraskende valg i 1. runde. Var valgene gode eller dårlige? Det finder vi først ud af senere – måske først om flere år – men faktum er, at flere af de spillere, der blev draftet og nu kan skrive NFL-spiller på deres visitkort, ender som busts, mens andre bliver de nye stjerner. Vi går draften igennem og kommer med en umiddelbar og selvfølgelig alt for tidlig dom over de 32 hold og deres valg af spillere. Derudover taler vi blandt andet også om Lamar Jacksons nye mega-kontrakt. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk *Nye kunder samt tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst tre måneder siden, kan få helt op til 1.153 kroner i rabat på de fem første måltidskasser med koden NFL23.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *