Mock Draft – 2023

Hut hut! Så er det blevet tid til årets officielle NFL Showet Mock Draft! Den rigtige draft går i gang natten til fredag dansk tid. Panthers vælger først – efter at de har betalt en mindre bondegård til Bears for at komme op i draften – og her er forventningen, at de tager enten Bryce Young eller C.J. Stroud. Men hvad med Texans på pick 2? Tager de også en quarterback, eller går de en helt anden vej? Spørgsmål er der nok af. Elming og Qvortrup skiftes til at vælge spillere – hele 1. runde plus for de fem hold, der ikke har et 1. runde-pick. Vi taler selvfølgelig også om Aaron Rodgers-handlen, der nu er en realitet. Og så kommer vi blandt andet også omkring de fem spillere, der har fået karantæne for at have spillet ulovligt. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk *Nye kunder samt tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst tre måneder siden, kan få helt op til 1.153 kroner i rabat på de fem første måltidskasser med koden NFL23.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *