March Madness AFC – 2023

Har Jaguars gjort nok i Free Agency til at holde fast i førstepladsen i divisionen? Og hvad med Bills, Bengals og Chiefs? Har de styr på det? Jets, Broncos, Texans og Browns vil selvfølgelig alle gerne væk fra sidstepladsen i deres divisioner – men har de gjort nok? Spørgsmål er der nok af. Også i forhold til, hvad der skal ske med Lamar Jackson. Bliver han i Baltimore? Og hvad med Rodgers? Hvornår får han lov til at skifte til Jets? March Madness har endnu engang været forholdsvis ”mad”, og det er slet ikke slut endnu. Der er stadig masser af store profiler, der endnu ikke har fundet en klub. I dag zoomer vi ind på de 16 AFC-hold og ser nærmere på, hvordan de er sluppet gennem de første kaotiske uger af Free Agency. På torsdag gør vi det samme med de 16 hold i NFC. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk *Nye kunder samt tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst tre måneder siden, kan få helt op til 1.153 kroner i rabat på de fem første måltidskasser med koden NFL23.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *