March Madness – 2023

Første bølge af Free Agency har som sædvanlig været crazy. I dagens udsendelse zoomer vi ind på flere end 50 af de største nyheder fra den første uges handler og signings. Den store quarterback-kabale er næsten gået op. Lamar Jackson er blevet franchise-tagget og er lige nu stadig i Baltimore, og hvad sker der med Aaron Rodgers? Alle forventer, at han skal spille for Jets, men aftalen er ikke på plads endnu. Free Agency er langt fra overstået. Der er masser af store navne – som eksempelvis Ezekiel Elliott og Bobby Wagner – der stadig er ledige på markedet, så der er med andre ord mere i vente i de kommende uger. Glæde dig allerede nu til næste uges to March Madness-udsendelser: March Madness AFC og March Madness NFC, hvor vi stiller skarpt på hvert enkelt hold og derefter så småt kan begynde at se frem mod draften. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk *Nye kunder samt tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst tre måneder siden, kan få helt op til 1.153 kroner i rabat på de fem første måltidskasser med koden NFL23.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *