Super Bowl 57

Chiefs er mestre igen, efter at de vandt en medrivende og dramatisk Super Bowl 57 med 38-35 over Eagles. Kampen blev først afgjort til allersidst, og Patrick Mahomes blev endnu engang kåret til Super Bowl MVP. Både banen og dommerne kom til at spille hovedroller: Spillerne skøjtede rundt og kunne ikke stå fast, og holding-straffen på James Bradberry til sidst i kampen tiltrak sig også sin del af opmærksomheden. Vi går selvfølgelig Super Bowl 57 igennem, og så taler vi blandt andet også om Commanders, der efter al sandsynlighed snart bliver solgt, samt MVP Honors og Hall of Fame. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.danishcrown.com/da-dk/ og www.hellofresh.dk *Nye HelloFresh-kunder kan fra den 13. til den 26. februar få op til 1.041 kroner i rabat på de fem første måltidskasser med koden FLASHNFL. *Tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst to måneder siden, kan få op til 828 kroner i rabat på de tre første måltidskasser med koden RETURNFL.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *