Super Bowl 57-optakt

Tik tak tik tak, den store nedtælling til Super Bowl 57 mellem Chiefs og Eagles er i fuld gang. Vi er SÅ klar, og det regner vi også med, at du er. Om ikke andet så håber vi, du føler dig klædt på til kampen, når du har lyttet til vores optaktsudsendelse, hvor vi tager et overordnet kig på de to hold. Hvordan står de til hinanden? Hvor er de afgørende nøgle-matchups? Og så ser vi selvfølgelig også nærmere på de to stjerne-quarterbacks Patrick Mahomes og Jalen Hurts plus de to headcoaches, Andy Reid og Nick Siriani. Til sidst i udsendelsen kommer vi med hvert vores bud på, hvem der kan hæve Vince Lombardi-trofæet på søndag. Vi kommer også omkring Brady, der (vist nok) definitivt har trukket sig tilbage. Vi taler om de seneste trænerhyringer, eksempelvis Sean Payton, der er røget til Broncos, og så runder vi også MVP-awards og Hall of Fame. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.bookbeat.dk/nfl og www.danishcrown.com/da-dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *