Week 13 – 2022

Sikke en spillerunde! Vanvittigt comeback af Brady og Buccaneers i Monday Night-kampen. Og så vandt Bengals over Chiefs, og 49ers slog Dolphins – men Garoppolo blev skadet og er ude for sæsonen. Så hvad gør 49ers på quarterback? Kører de videre med Mr Irrelevant, eller signer de Baker Mayfield, der er blevet fritstillet af Panthers? Spørgsmål er der nok af. Også i Cleveland, hvor Deshaun Watson er tilbage, men hvor det er tydeligt, at der mildt sagt er lidt rust, der skal bankes af. Browns vandt i Watsons comeback, og matematisk er det stadig muligt for Hjalte og kompagni at nå med i slutspillet. Og det er det også for Raiders, der nu har vundet tre i træk. Vi tager et kig på det aktuelle slutspilsbillede, og så går vi selvfølgelig alle kampene fra Uge 13 igennem. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også quizzone.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *