Week 12 – 2022

Lions var lige ved at gøre det onde ved Bills på Thanksgiving, men Josh Allen steppede op til sidst og leverede varen sammen med Stefon Diggs (crazy catches). Browns kom tilbage på vindersporet med en sejr over Buccaneers – og Jaguars slog Ravens. Broncos og Rams slår til gengæld ikke ret mange i øjeblikket – begge steder virker hjulene til at være ved at falde af. Det kører til gengæld okay hos Jets, der jo har en quarterback, som hedder Zach Wilson. Han blev draftet i 1. runde. Og så har Jets en anden quarterback. Han hedder Mike White, og han blev draftet i 5. runde. Det kan man ikke se, for lige nu udspiller Mr White nemlig Mr Wilson. Skal Mr Wilson satse på at få sit job tilbage foreløbig …? Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også quizzone.dk

One thought on “Week 12 – 2022

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *