Week 9 – 2022

Vi fik endnu en vanvittig runde i NFL i 9. spillerunde: Jets slog Bills. Commanders var lige ved at gøre det onde ved Vikings. Patriots ydmygede Colts, og så slog Lions lige Packers, der ligner et hold i regulær krise. Fem nederlag i træk. Den gør naller i Wisconsin. Raiders, der er 2 og 6, er også i tovene, og Rams ligner heller ikke et hold, der kan nå langt i år. Buccaneers og Brady fik sig til gengæld en tiltrængt sejr – over netop Rams – i sidste øjeblik. Vi taler om alle kampene, og så kommer vi selvfølgelig også omkring fyringen af Frank Reich, der nu er fortid hos Colts. Halvvejs inde i sæsonen er der nu allerede fyret to cheftrænere. Vi tager også en runde på en del af de trades, der blev gennemført før deadline i sidste uge. Og så er det bare om at få lyttet i en fart. Allerede i morgen får du nemlig vores ”Mid Season Power Ranking”, hvor Elming blandt andet også leverer sit midtvejs-hold. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.bookbeat.dk/nfl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *