Week 7 – 2022

Efter syv uger går det fuldstændig som forventet for hold som Eagles, Bills og Chiefs. Det går så også rigtig godt for de to hold i New York: Giants er 6 og 1, og Jets er 5 og 2. Til gengæld er Aaron Rodgers og Packers ude i noget, der kunne minde om en krise. Senest tabte de til Commanders. Og hvad med Tom Brady og Buccaneers, der tabte til Panthers i weekenden!? Chargers ligger lige efter Chiefs i divisionen, men i weekenden tabte de til Seahawks. Spørgsmålet er, om vi har overvurderet Chargers, eller om vi simpelthen bare har undervurderet Seahawks? Vi taler selvfølgelig også om blockbuster tradet, der har sendt Christian McCaffrey til 49ers. Og så kommer vi også omkring Hjalte Froholdt, der startede inde for Browns, og han gjorde det godt! Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også eu.manscaped.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *