Week 5 – 2022

Der gik kun fem uger, og så fik den første cheftræner sparket. Matt Rhule er nu fortid i Carolina. Det taler vi om i denne uges udsendelse, hvor vi selvfølgelig går alle kampene fra femte spillerunde igennem: Det går over al forventning for begge New York-hold, Eagles er fortsat ubesejret, og Texans sikrede sig årets første sejr, da de slog Jaguars. Vi taler også om de spændende tanker, som NFL og Roger Goodell gør sig om måske at etablere en division i Europa. Og så kommer vi – blandt meget andet – også omkring Brady og Giselle. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.bookbeat.dk/nfl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *