Week 2 – 2022

NFL er CRAZY, og hvis 2021-sæsonen var vanvittig, så tyder det efter de første to spillerunder på, at denne sæson bliver endnu mere uforudsigelig. I Uge 2 blev Commanders udraderet af Lions, og Jaguars rundbarberede Colts. Og så var der alle de vilde comebacks: Jets var bagud med 30-17 med 1.55 tilbage på klokken og vandt. Dolphins var bagud med 35-14 i begyndelsen af 4. quarter og vandt. Cardinals var bagud med 20-0 ved pausen og 23-7 i begyndelsen af 4. quarter. Og vandt. Vi går alle kampene fra anden spillerunde igennem og runder blandt meget andet også skaden til Trey Lance, der er ude for resten af sæsonen. Dermed er Garoppolo nu igen starter for 49ers. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming. 
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.bookbeat.dk/nfl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *