NFC: Good News/Bad News – 2022

I tirsdags zoomede vi ind på de 16 AFC-mandskaber for at finde lidt gode og dårlige nyheder for hvert af holdene. I denne udsendelse gør vi det samme med de 16 hold i NFC-halvdelen. Og uanset hvilket hold, man holder med, så er der ikke noget bedre tidspunkt på sæsonen at være fan på end lige nu med omkring to uger til kickoff. Alle har en tro på, at lige præcis deres hold kan nå langt. Men hvad taler for, og hvad taler imod for de enkelte hold? I denne udsendelse handler det altså om NFC, og hvis du har misset AFC-episoden, så ligger den også klar i feedet. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også eu.manscaped.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *