We’re Back – 2022

Der er nu mindre end en måned til, at NFL-sæsonen 2022 sparkes i gang. Training camps er i fuld gang, og de første preseason-kampe er også spillet. Det betyder så samtidig, at vi allerede har fået de første skader. Jets ser ud til at slippe med skrækken i forhold til Zach Wilson, men så heldige er det ikke alle klubber, der er. Vi taler også om de første roster cuts frem mod, at holdene skal have deres 53 mands-trupper klar den 30. august. Og hvad med Hjalte Froholdt? Får han en plads blandt de 53 hos Browns eller måske på practice squad? Derudover taler vi – blandt meget andet – om Baker Mayfield og Kyler Murray og deres kontrakter, ligesom vi også kommer omkring de monster deals, som flere receivere har fået. Vi runder også den seneste udvikling i Deshaun Watson-sagaen og straffen, som Dolphins har fået for uretmæssigt at have forsøgt at lokke både Tom Brady og Sean Payton til klubben. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *