NFC Offseason-karakterer

I sidste uge gav vi karakterer til de 16 AFC-hold for deres offseason. I dag er turen så kommet til NFC-halvdelen. Hvem har gjort det godt, og hvem har gjort det knap så godt? Elming deler karakterer ud til holdene, og i næste uge får du en Power Ranking for hele ligaen i det sidste show før sommerferien. I dagens udsendelse kommer vi også omkring Aaron Donald, der har fået en ny kontrakt med masser af dollars, og så siger vi farvel til Ryan Fitzpatrick, Frank Gore, Stephon Tuitt og Alex Mack, der alle har besluttet at trække sig tilbage fra NFL. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & i denne uge også www.bookbeat.dk/nfl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *