Kampprogram – 2022

Kampprogrammet for 2022 er offentliggjort. Og vi kan allerede nu glæde os til flere kampe i både Tyskland og England. I dagens udsendelse ser vi blandt andet på ”strength of schedule” og hvilke divisioner, der er matchet med hinanden. Og så er det jo i år, at NFC-holdene har en ekstra hjemmekamp. Det havde holdene fra AFC sidste år. Vi tager et kig på nogle af de fedeste matchups i den kommende sæson, og så får du lidt nuggets og fun facts for hvert af de 32 hold. Derudover runder vi et par nyheder – blandt andet nyheden om Simon Mathiesen, der har fået chancen for at imponere Cowboys, og Tom Brady, der har fået en mega kontrakt. Og nå ja, så var der lige et lille hængeparti. Vi glemte nemlig Cardinals i udsendelsen for to uger siden, da vi gik draften igennem. Det råder vi bod på i dag. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & i denne uge også eu.manscaped.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *