Draft – 2022

Jaguars gjorde det, de fleste forventede og tog en edgerusher med pick nummer 1. Og det blev Travon Walker og ikke Aidan Hutchinson. Var det et godt valg? Det finder vi måske først ud af om flere år – ligesom det gør sig gældende med rigtig mange af de andre spillere, der blev taget i årets draft og nu kan skrive NFL-spiller på deres visitkort. Nogle af dem bliver de nye stjerner, mens andre kommer til at floppe. Draften blev som ventet ikke den store årgang for quarterbacks. Til gengæld blev der taget masser af widereceivere højt, og så var der som altid også rift om de bedste edgerushere. Der var – som sædvanlig – masser af overraskelser: både spillere, der faldt (Malik Willis!) – og spillere, der blev taget tidligere end forventet (Cole Strange!). Vi går draften igennem og kommer med en umiddelbar og selvfølgelig alt for tidlig dom over de 32 hold og deres valg af spillere. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *