Draft-optakt – 2022

Så er ventetiden ved at være ovre. Vi er fremme ved juleaften i NFLs offseason. Holdene har alle deres ønsker klar. Fansene har deres ønsker klar. Og spørgsmålet er, om vi får det, vi håber – eller om vi bliver skuffede. Under alle omstændigheder bliver det crazy! Hvem ryger først? Det er langt sværere at spå om end sidste år, hvor alle vidste, at Jaguars ville tage Trevor Lawrence. Men hvem tager Jaguars i år? I dagens udsendelse ser vi nærmere på en række af de allerstørste profiler, der måske/måske ikke bliver draftet i 1. runde. Og i næste uge leger vi så GM’s, når vi skiftes til at vælge spillere i NFL Showets årlige mock-draft. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & i denne uge også eu.manscaped.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *