March Madness NFC – 2022

I forrige uge gik vi de 16 AFC-hold og deres free agency igennem, og i dag gør vi det samme med holdene i NFC. Hvilke hold er sluppet bedst gennem de hektiske uger, og hvilke hold har gjort det knap så godt? Det får du et bud på, men vi kommer også omkring en del nyheder: Endnu en widereceiver har fået kassen. Denne gang var det Stefon Diggs, der blev forgyldt. Linebacker Bobby Wagner kommer heller ikke til at gå sulten i seng. Han endte med at blive i NFC West, hvor han har skrevet under med Rams. Og så er der nye og alvorlige beskyldninger mod Washington og Daniel Snyder. Vi kommer selvfølgelig også omkring Dwayne Haskins’ tragiske dødsfald, ligesom vi blandt meget andet taler Deshaun Watson og nye overtids-regler. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *