March Madness – 2022

Første bølge af Free Agency har været vild! Og hvis du endnu ikke har lyttet til vores ”Special” fra sidste uge, så skulle du tage at gøre det. I dagens udsendelse zoomer vi ind på flere end 50 af de største nyheder fra den første uges handler og signings. Den store quarterback-kabale er ved at gå op, og med den historisk store aftale til Deshaun Watson i Cleveland, er det helt store spørgsmål: hvad nu, Baker Mayfield? Og så zoomer vi selvfølgelig også ind på den fuldstændig sindssyge oprustning, der er i gang i AFC West. Hvem havde for eksempel lige set Davante Adams-tradet til Raiders?! Free Agency er langt fra overstået. Der er mere i vente i de kommende uger, og du kan allerede nu glæde dig til de kommende uger, hvor vi laver to yderligere March Madness-udsendelser: March Madness AFC og March Madness NFC, hvor vi stiller skarpt på hvert enkelt hold og derefter så småt kan begynde at se frem mod draften. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & i denne uge også eu.manscaped.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *