Super Bowl 56

Rams er mestre for anden gang, efter at de vandt Super Bowl 56 med 23-20 over Bengals. Stafford leverede varen, da det virkelig gjaldt, og Cooper Kupp blev kåret til Super Bowl MVP. Skulle det have været Aaron Donald i stedet? Vi går selvfølgelig Super Bowl 56 igennem, og så taler vi også om netop Aaron Donald, der lige nu overvejer at trække sig tilbage, og det gør han samtidig med, at Tom Brady leger med tanken om alligevel ikke at gå på pension. Colts er på vej til at sige farvel til Carson Wentz, og hvad er det lige, der sker med Kyler Murray i Arizona? Det er bare nogle af de historier, vi kommer omkring i denne uges episode, hvor vi selvfølgelig også runder MVP Honors og Hall of Fame. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.charbroil.dk og eu.manscaped.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *