Super Bowl 56-optakt

Vi er SÅ klar til Super Bowl 56 mellem Bengals og Rams! Og det håber vi også, du er. Om ikke andet så håber vi, du føler dig klædt på til kampen, når du har lyttet til denne uges Super Bowl-preview, hvor vi tager et kig på de to hold, deres to stjerne-quarterbacks plus de to headcoaches, Sean McVay og Zac Taylor, og zoomer ind på nogle af de matchups, der kan ende med at blive afgørende. Til sidst i udsendelsen kommer vi med hvert vores bud på, hvem der kan hæve Vince Lombardi-trofæet. Vi taler også om de seneste trænerhyringer, og vi runder blandt meget andet også de heftige beskyldninger, som Brian Flores retter mod NFL. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.charbroil.dk og www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *