Conference – 2021

Eventyret fortsætter for Bengals. De er nu i Super Bowl, efter at de slog Chiefs på udebane i et brag af en kamp, der endte i overtime. Og modstanderen bliver Rams, der vandt en tæt kamp over 49ers. Joe Burrow mod Matthew Stafford – det tegner til at blive en fantastisk finale! Vi går de to konference-finaler igennem og forsøger at finde frem til, hvad det var, der blev afgørende i de to tætte og spændende kampe. Vi zoomer også ind på de trænerhyringer, der nu er på plads, og så taler vi selvfølgelig også om Tom Brady, der har trukket sig tilbage. Eller har han? Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.charbroil.dk og www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *