Wild Card – 2021

Efter et helt igennem forrygende grundspil, skuffede flere af kampene i Wild Card-runden. Der var simpelthen klasseforskel på nogle af holdene, og derfor endte opgørene i regulære blow outs. Men der var også flere kampe, der bød på spænding til det sidste, og så væltede det selvfølgelig med fantastiske enkeltmands-præstationer. Vi går alle kampene igennem og ser frem mod Divisional-runden, der næsten kun kan blive god. Sikke nogle matchups! Lørdag spiller Titans-Bengals og Packers-49ers, og søndag er det Buccaneers-Rams og Chiefs-Bills. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.charbroil.dk og www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *