Week 16 – 2021

Uge 16 bød på masser af Corona men gav os også endnu en perlerække af fantastiske kampe, og de gode hold begynder for alvor at vise deres styrke her kort før, at slutspillet går i gang. Packers har 1. seedet i NFC, og i AFC sidder Chiefs på tronen. Men intet er afgjort endnu. Med to spillerunder tilbage er otte hold nu elimineret fra at nå med i slutspillet. Holdene er Jets, Texans og Jaguars i AFC – og Panthers, Bears, Seahawks, Giants og Lions i NFC. 24 hold er stadig i spil. Vi tager et kig på slutspilsbilledet og går kampene fra Uge 16 igennem. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.bookbeat.dk/nfl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *