Week 9 – 2021

Så fik vi endnu en fuldstændig vanvittig uge i NFL med sindssyge resultater og kæmpe overraskelser. Halvvejs gennem sæsonen er der flere spørgsmål, end der er svar – men gode gamle ”Any Given Sunday” gælder stadig: Jaguars slog Bills. What!? Broncos smadrede Cowboys efter lige at have sagt farvel til Von Miller, og Browns sagde farvel til Odell Beckham Junior og fik så en storsejr over divisionsrivalerne fra Bengals. Det er så meget NFL, at det gør ondt. Ingen er større end holdet. Men hvor ender Odell Beckham Junior? Bliver han samlet op på waiveren, eller ender han med at blive free agent? Det taler vi om, ligesom vi blandt meget andet også runder Aaron Rodgers og hele Covid-affæren. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *