Week 4 – 2021

Fjerde spillerunde blev nøjagtig ligeså vild som de foregående tre. Både Jets og Giants fik deres første sejr, og det er nu kun Cardinals, der står tilbage som det eneste hold, der endnu ikke har tabt en kamp. Hvem havde lige regnet med det? Jaguars og Lions er begge 0 og 4, men er det så endsbetydende med, at det er de to hold, der er de dårligste i NFL? Hvad med et hold som Texans for eksempel, der vandt i Uge 1? Bliver det deres eneste sejr? Det er bare et af mange spørgsmål, vi kommer omkring i denne episode, hvor vi selvfølgelig går alle kampene igennem. Derudover digtquiz, crazy stats, spiltip, Ugens Spiller og meget meget mere. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *