Week 3 – 2021

Chargers og Justin Herbert vandt over Chiefs og Mahomes, og Chargers har dermed helt officielt stemplet ind i kampen om AFC West, hvor Chiefs nu ligger i bunden med en negativ record. Det var vist ikke planen, men divisionen føres lige nu af Raiders og Broncos, der begge er 3 og 0. Og så var det med garanti heller ikke planen i Indianapolis, at Colts skulle starte sæsonen med tre nederlag. Hvad er der gået galt, og kan Carson Wentz og kompagni få rettet op på sæsonen i tide? Vi går alle kampene fra Uge 3 igennem, taler skader, dommerpræstationer, et enkelt trade – og så bruger vi selvfølgelig også lidt tid på at tale om den vanvittige afslutning på kampen mellem Ravens og Lions: Justin MotherTucker og hans 66 yard lange game winning field goal. Ny NFL-rekord! Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *