Week 1 – 2021

Så fik vi sat gang i 2021-sæsonen, og det gjorde vi med en helt forrygende 1. spillerunde: Masser af fed football, store spil, spænding til det sidste i flere kampe, to overtime-kampe og så lige et par gigantiske overraskelser. For hvad var det lige, der skete i kampen mellem Saints og Packers? Jameis Winston stemplede ind, Rodgers stemplede ud – og Packers fik sig en gevaldig snitter. Browns virker ikke til at have mange punkter, der skal rettes op på. De spillede lige op med Chiefs og kunne ligeså godt have trukket sig sejrsrigt ud af det opgør. Vi går alle kampene fra Uge 1 igennem, og derudover runder vi blandt meget andet nogle af de værste skader, og så kipper vi med flaget for TJ Watt, der har fået en ny kontrakt, som har gjort ham til en meget meget rig mand. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *