We’re Back – 2021

Der er nu kun en måned til, at NFL-sæsonen 2021 sparkes i gang. Sidste år var der ingen preseason på grund af corona, men i år er der tre opvarmningskampe og hele 17 grundspilskampe. Alt tyder på endnu en fantastisk sæson, men coronaen spøger fortsat i kulissen, og ligaen har besluttet at gøre livet besværligt for de spillere, der ikke ønsker at lade sig vaccinere. Vi ser frem mod sæsonstarten, runder nogle af de værste skader – hvad gør de eksempelvis i Indianapolis efter at Carson Wents er blevet skadet? Og så taler vi selvfølgelig om Aaron Rodgers, der bliver i Green Bay, Josh Allen, som har fået en kæmpe kontrakt i Buffalo, og Fred Warner, der har sat ny standard for, hvor meget en linebacker kan få i løn. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk og www.zetland.dk/kampagne/nflshowet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *