March Madness NFC – 2021

I sidste uge gik vi de 16 AFC-hold og deres free agency igennem, og i dag gør vi det samme med holdene i NFC. Hvilke hold er sluppet bedst gennem de hektiske uger, og hvilke hold har gjort det knap så godt? Det får du et bud på, og så kan du også være med til at sige farvel til Julian Edelman, der er færdig i NFL: Hans krop og ikke mindst knæ var ganske enkelt slidt ned til sidst. Vi runder – blandt meget andet – også et par danskere eller tre, der enten allerede har succes i udlandet eller måske er på vej til at få det – og så ser vi selvfølgelig også lidt frem mod draften. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk og www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *